søndag den 8. juli 2012

CAN'T LIII-I-IVE, IF LIVING IS WITHOUT YOUUU!

Jeg har vidst lovet at vende tilbage til emnet: 'Subpersonligheder, dæmoner og andre beboere'.
Har jeg ikke? Eller var det - fristes jeg til at spørge - all in my head? AAAAAhahahaha, hvorfor er der ikke flere (nogen overhovedet), der kommenterer på mit vittige sind?

Nå, men spas til side (og spas var det), så synes jeg, at det er på tide at præsentere en af dem. Subpersonligheder, altså. Desværre kan det kun blive in absentia, for hun har været M.I.A. længe.
(Nej, det er ikke den tamilsk/engelske musiker, der en gang lavede virkelig god musik, men nu bruger det meste af tiden på at slikke numse på Madonna og prøve at blive større end Bono. Ikke at jeg er en discipel i Church of Bono, føj bvadr. Men det er en anden historie…)

Jeg savner hende. Blondtrine.

Blondtrine er ikke en dum blondine, om end vi er blonde. Hun er mere så'n… optaget af momentet. Så hun kan godt glemme lige at tænke før hun taler. Faktisk ville hun nok skrive "tale før hun tænker", fordi det er mere mundret (jo, det er), og hun har ikke en indre korrekturlæser til liiige at nuppe de slemmeste fejl, inden de ryger ud af munden på hende. Skråstreg ned på papir.

Men det gør ikke noget!

Faktisk er noget af det, hun nyder mest, at grine af sig selv. Og det - tro mig - har hun rig lejlighed til.

Blondtrine er lalleglad på en virkelig cool måde (vil jeg tillade mig at mene, ganske subjektivt.). For hun er godt tilpas. Glad i momentet.
Og hun elsker at være sammen med andre mennesker, og de må gerne grine af hende, og fordi hun er cool med dét, er de som oftest cool med, at hun griner af dem.

For det er jo okay, at være ufrivilligt morsom en gang i mellem. Faktisk ikke så farligt. At spørge om noget, man måske nok burde kende svaret på. At tage et tre-trins fald (på knæ - på hænder - om på siden) midt på gaden, og selv indse, at det sgu' nok så ret komisk ud. At tralle rundt i huset og synge med på sommerens dansehit af ukendt sproglig oprindelse, selvom man ret beset ikke kan teksten: "Razorblades da nomma nomma yeh! Nomma nomma yeh! Nomma nomma yeh yeh yeh! Maja HI Maja HA Maja HAHA!" Selvom "bandet" aldrig har spillet i Den Grå Hal eller redder Verden med aggressiv etno-rap (og har der i øvrigt nogensinde været ført bevis for at aggressiv rap af NOGEN art har reddet Verden??? Jeg spørger bare. M.I.A...) . At sidde med åben mund og polypper og sluge 'Derren Browns Trick of the Mind', selvom, jo, det er ganske korrekt at "de jo bare kan have klippet i det!"
Det er så dejligt befriende at være naiv .

Jeg tror egentlig, at Blondtrine bare er rigtig glad for at være lige her, lige nu.

Mine venner kunne godt lide Blondtrine. Det kunne jeg også.
Men jeg tror, at hun blev træt af os.
For det er lidt for længe siden, at jeg har set hende.

Blondtrine, hvis du læser dette: kom hjem! Jeg mente det ikke, da jeg opførte mig som om livet kun er alvor og overlevelse. Og forleden faldt ryggen på solsengen ned mens jeg lå på den, og du var der ikke til at grine sammen med mig!
Undskyld.
Jeg har været en nar.
Bare kom hjem.

1 kommentar:

  1. Haha, jeg kunne lige se dig siddende i den solstol og ryggen falde ned samtidig :) så jeg tillader mig lige grine lidt af (og forhåbentlig sammen med) dig..
    Og så skal du lige trøstes med at når min Blondtrine (eller Blondvindrue?) er væk lidt længe, skyldes det oftest pms :D men hvis det varer over en uge er det da lidt kriminelt.. håber din Blondtrine kommer snart hjem..
    krammer!
    din Vindrue

    SvarSlet