tirsdag den 22. maj 2012

Refleksioner over Updates kl. 21 nyheder

Europarådet har kritiseret Danmark for at være for racistisk.
"For"? Ville en vis dosis racisme være acceptabel, måske endda påkrævet?
Inger Støjberg udtaler at ikke-nikke-nej om hun vil høre på dét, Marianne Jelved at det vil hun skam gerne. Altså ikke den store nyhedsværdi i responsen.

Grønt lys for trepartsforhandlingerne har forårsaget et indslag, hvor en håndfuld arbejdere slår rimelig meget fast, at det der med øget arbejdstid, dét kan stikkes skråt op.
YES!!! Håb for Danmark at last!!!
Hvad satan er det for en trend, vi har oplevet her til lands, hvor arbejde, arbejde, mere arbejde er blevet den nye sort, endda for nogle den nye religion??? Og at ytre den modsatte holdning er blevet anset for en form for landsforræderi.
Lad os i Guds - sorry, i Beskæftigelsesministerens navn - sørge for at være så meget væk fra hjemmet som muligt, så kan nogle andre passe vores børn, og på den måde, EUREKA, kan vi sørge for at nogle andre også arbejder! Guldmedalje på vej! Og vi kan få stress og andet godt, og så kan vi holde sundhedspersonalet i sving, for guderne skal vide, at de jo bare danderer den.
Oh my freaking god, velsignet være nye toner!

Farmanden, der satte ild til sin bil  - I ved, den med ham selv og ikke mindst sine to døtre i - kræves fængslet på livstid.
Er det bare mig, eller virker det som om, at der er opstået sådan en trend med at dræbe sin familie og - måske - sig selv, når tingene ikke lige har taget dén drejning, man havde regnet med?
Jeg mener, jeg ved godt at den slags gerninger er set før, men har der ikke været liiiige lovligt mange af dem her de sidste år?
Hvad fanden sker der for det?
"Buhu, jeg blev skilt". Ja, det er nederen, det er det virkelig. Men kære gerningsmand, folk bliver skilt hver eneste dag, vil du forklare, hvorfor lige netop din oplevelse er så meget værre end alle andres?

I morgen bliver det varmt og solrigt.

Det var det, der røg gennem mit hoved, mellem 21.00 og 21.10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar